петак, 13. мај 2011.

Počeo Je Nacionalni Bakugan Turnir!

Prvi Nacionalni Bakugan Turnir koji se odršava u Beogradu na Zemunskom Keju u Igraonici Za Decu "Zamak", počeo je u subotu 07.05.2011. godine pod sloganom

POSTANI BAKUGAN ŠAMPION!

Naoružani Bakuganima, pobedničkom strategijom, dobrom voljom, osmehom i pomalo tremom, naši Bakugan Borci su poranili u Zamak, pa su se prvi pojavili na ulazu već u 8:15. Malo pomalo, u pratnji roditelja, skupila se Bakugan Družina na jednom mestu, svi spremni da izgovore dugo vežbane reči "Ulazna Karta Spremna, Bakugan Postavi Se!"

Prijavljivanje je prošlo na opštu radost takmičara, jer su za 500 dinara koliko je koštala prijava za takmičenje, dobili višestruko vredne poklone.

Domaćin i organizator turnira, Vladimir Pešić (Vamos Toys) zajedno sa sudijama Vidom Glavanom (Slovenija) i Damjanom Stojančićem (Srbija), odgovarali su na mnoga pitanja znatiželjnih takmičara ali i njihovih vidno uzbuđenih roditelja.

Na veliku oduševljenje svih prisutnih, Prvi Nacionalni Bakugan Turnir je zvanično otvoren u 10 časova i Bakugan Bitka je mogla da počne.

Sukobili su se Bakugani i strategije, postavljale su se zamke i koristile moćne karte. U fer i poštenoj borbi za bodove na tabeli, svaki takmičar odigrao je dve jake Bakugan Bitke, od kojih je jedna pobeda i jedna izgubljena bitka bila dovoljna za plasman u drugi krug.

Deset takmičara je uspelo da izbori ulazak u drugi krug koji se igrao po sistemu eliminacije. Sada je već postalo napeto jer su nagrade rezervisane samo za prva tri mesta. Svaka pobeda približavala te je nagradama, a svaka izgubljena ti je donosila utešni jedan poen za tvoj konačni status na tabeli posle prvog kola.

U stilu pravih Bakugan Boraca, takmičari su nakon izgubljene bitke pružali ruku i čestitali jedni drugima, pa smo tako došli do finala prvog kola Vamos Bakugan Lige u kojoj su se sastali Milosavljević Aleksa, Milan Miličić i Nikola Vidić.

Borba je bila uzbudljiva, atmosfera napeta, u jednoj Areni tri velika Bakugan Borca, tri različite strategije, tri velike želje za pobedom! Posle nekoliko žestokih bitki, iako je na samom startu bio loš, ili je to bio samo deo njegove strategije u stilu Novaka Đokovića, Prvi Nacionalni Bakugan Turnir dobio je svog prvog pobednika, Aleksu Milosavljevića.

Proglašenje pobednika i dodeljivanje nagrada, propraćeno je velikim aplauzima.
Prvo mesto je osvojilo Bakugan Školski Ranac, drugo mesto Moćnog Bakugana i Karte, a treće Bakugan Karte!

Takmičari su se rastali sa velikim nestrpljenjem u iščekivanju drugog kola kada će pokušati da osvoje još više poena i time poboljšaju svoj položaj na tabeli i povećaju šanse za plasman u finalni turnir gde će biti dodeljene glavne nagrade.

Drugo kolo Vamos Bakugan Lige Šampiona biće održano u subotu 14. Maja 2011. godine u Igraonici Za Decu "Zamak". Ne propusti svoju priliku da osvojiš vredne nagrade.

Prijavi se na turnir, nikad nije kasno, sistem bodovanja ti daje šansu da uđeš u finalni deo turnira čak iako propustiš nekoliko kola. Prijavu možeš izvršiti popunjavanjem formulara OVDE!

POSTANI BAKUGAN ŠAMPION!

Trenutno stanje na tabeli možete pogledati ako kliknete ovde: VAMOS BAKUGAN LIGA ŠAMPIONA


1 коментар:

Ovde možete da pišete svoje komentare.

Klikni na "Izaberite Profil" a zatim na "Anonimno" ili "Ime/URL" (popuni polje "Ime"), klikni "Nastavi".

Otkucaj svoju poruku u beli pravougaonik i klikni na dugme "Pošalji"