понедељак, 30. мај 2011.

Bakugan Turnir: Četvrto Kolo - Izveštaj

Bakugan Bitka se nastavlja, četvrto kolo je iza nas, žestoki okršaji, moćne strategije, uzbuđenje, preokreti, napetost, neizvesnost, ove reči najbolje bi opisale ono što se protekle subote dešavalo u Igraonici Zamak.

Veliki broj Bakugan Boraca ispunio je Zamak, velike želje, veliki ulozi! Svaka pobeda približava te ostvarenju snova, da postaneš Bakugan Šampion! Veliki broj novih takmičara i ovog puta pokušao je da promeni poredak na Vamos Bakugan Tabeli. Neki su čak imali odlične rezultate, ali stvorio se utisak da je ipak onaj pravi Bakugan Borac koji stvarno može da ugrozi vodeću trojku na tabeli i ovog puta izostao! 

Iznenađenje je ovaj put priredio standardno dobri Damjan Blagojević. Bakugan Turnir dobio je svog novog potencijalnog šampiona! Posle dve uzastopne pobede Ivana Mićića u drugom i trećem kolu, krunu kralja Bakugana i Zamka kao i Bakugan Battle Pack - glavnu nagradu za prvo mesto četvrtog kola, odneo je Damjan Blagojević.

Na putu do finala imao je veliki ispit u kvalifikacionim bitkama, pa je tako Ivan Mićić već u prvoj borbi morao da skine krunu, za prvu pobedu Damjana Blagojevića. Sledeći je na redu bio Petar Stojiljković. Dva meća, dve pobede, četiri poena, i više nego potrebno za ulazak u eliminacioni krug četvrtog kola.

A onda su protivnici jedan za drugim počeli da padaju kao karte sa neba, pa je Damjan u stilu Novaka Đokoviće, bez izgubljenog meča uspeo da osvoji maksimalan broj poena. Koliko će njegov pobednički niz trajati, videćemo već sledeće subote.

Borba za finale je bila možda i najuzbudljivija u dosadašnjem delu Bakugan Turnira. U jednoj Bakugan Areni sastali su se Uroš Kovačević i Aleksa Milosavljević, a u drugoj Damjan Blagojević, Aleksa Milošević i Ivan Mićić. U prvom polufinalu pobedio je  Aleksa Milosavljević i uspeo da se plasira u svoje treće finale do sada, dok je u drugom polufinalu, gde su se sastala tri takmičara, Damjan demostrirao svoju nepobedivu strategiju Mićiću i Miloševiću, pa je Ivan po drugi put morao da skida kapu Damjanu.

Finalna bitka i bitka za treće mesto su protekle u fer i poštenoj borbi, pa je poredak kao i podela nagrada u Četvrtom Kolu Vamos Bakugan Lige Šampiona izgledao ovako:

Bakugan Bitka
I Mesto Damjan Blagojević

Bakugan Igrice
II Mesto Aleksa Milosavljević

Bakugan Turnir
III Mesto Ivan Mićić

Posle četvrtog kola situacija na Vamos Bakugan Tabeli se zakuvala. 
Plasman u prvih 16 donosi prolazak u finalni deo Bakugan Lige Šampiona, prvo mesto lakse protivnike u baražu.

Ko će uspeti da se izbori za Finalnu Bakugan Bitku, videćemo u narednim kolima! Svi još uvek imaju jednake šanse, to znaju i novi takmičari, pa se neprestano prijavljuju za Bakugan Turnir! Možda si to baš ti! 
Ako do sada nisi učestvovao, Prjavi Se Za Vamos Bakugan Ligu Šampiona i Postani Bakugan Šampion!

Нема коментара:

Постави коментар

Ovde možete da pišete svoje komentare.

Klikni na "Izaberite Profil" a zatim na "Anonimno" ili "Ime/URL" (popuni polje "Ime"), klikni "Nastavi".

Otkucaj svoju poruku u beli pravougaonik i klikni na dugme "Pošalji"