недеља, 22. мај 2011.

Bakugan Turnir - Treće Kolo Bakugan Lige Šampiona

Treće kolo Bakugan Lige Šampiona je iza nas. Još jedna subota, prepuna uzbuđenja i iznenađenja, okupila je naše Bakugan Borce u Igraonici Zamak.

Naoružani novim i poboljšanim strategijama, Bakuganima svih atributa do 800 G poena, pojačanim moćnim Moćnim Kartama, takmičari su pokušali da pronađu svoje mesto u prvih 16 na Vamos Bakugan Tabeli koje im garantuje prolazak na finalni turnir.


Bakugan Bitka


Čak 13 novih takmičara pokušalo je da iskoristi šansu koju im daje odličan sistem bodovanja, pa su se tu najbolje snašli braća Vučković, Andrija i Aleksa. Nažalost, direktna Bakugan Bitka braće u četvrtfinalu trećeg kola donela je pobedu Aleksi, pa je on tako uspeo da se izbori za podelu trinaestog mesta na tabeli sa odličnim Stefanom Drecunom.

Bakugan Turnir

Aleksin pobednički niz prekinut je u polufinalnom meču sa izvanrednom Marinom Kutlešić. Ipak on je imao još jednu šansu da svoj debitantski nastup u Bakugan Ligi Šampiona ukrasi bronzanom nagradom, ali ga je tu sačekao lider na tabeli, imenjek Aleksa Milosavljević. Milosavljević je zaustavljen u polufinalu, ali je ipak uspeo da pobedi u borbi za treće mesto.

Najveći skok na tabeli napravila je Marina Kutlešić sa svojom strategijom igre Ventus Bakuganima bez korišćenja moćnih karata. Marina je uspela da se plasira u finale gde je već po nekom standardnom scenariju čekao izvrsni Ivan Mićić.

U ovoj odličnoj finalnoj borbi trećeg kola, svima je postalo jasno da se Moćne Karte sa razlogom zovu moćne, Marini su i te kako bile potrebne, pa je nadmoć u Bakugan Areni iskoristio Ivan Mićić za svoju drugu pobedu u dva kola.

Prvo mesto, mada poljuljano, i dalje pripada standardno dobrom Aleksi Milosavljeviću, a da li će tako ostati i posle četvrtog kola, videćemo već sledeće subote, kada se očekuje još više Bakugan Boraca.

Iako je izgledao krajnje neobično, sudija je uspeo da održi regularnost takmičenja na visokom nivou, neprestano upozoravajući takmičare da za svaku sumnjivu situaciju potraže njegovo stručno mišljenje.



Sve slike sa Bakugan Turnira možete pogledati na Vamos Toys Facebook Stranici.

Trenutno stanje na tabeli Vamos Bakugan Lige Šampiona možete pogledati ovde.

Prijave za turnir možete izvršiti popunjavanjem ovog formulara. (svi takmičari koji su već učestvovali nije potrebno da ponovo popunjavaju prijave!!!)

O tačnom vremenu održavanja četvrtog kola Bakugan Turnira bićete naknadno obavešteni.


POSTANI BAKUGAN ŠAMPION!

4 коментара:

  1. Ovde možete da pišete svoje komentare.

    Klikni na "Izaberite Profil" a zatim na "Anonimno" ili "Ime/URL" (popuni polje "Ime"), klikni "Nastavi".

    Otkucaj svoju poruku u beli pravougaonik i klikni na dugme "Pošalji"

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26. мај 2011. 08:31

    idemo u 4 kolo bakugan turnira videcemo ko ce tada biti naj bolji!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. WOW! sigurno ce biti zabavno

    ОдговориИзбриши

Ovde možete da pišete svoje komentare.

Klikni na "Izaberite Profil" a zatim na "Anonimno" ili "Ime/URL" (popuni polje "Ime"), klikni "Nastavi".

Otkucaj svoju poruku u beli pravougaonik i klikni na dugme "Pošalji"